Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

iPad 3 με υψηλότερη τιμή από το iPad 2 (;)


Εικόνα που βρέθηκε σε κινέζικη ιστοσελίδα δείχνει ότι το iPad 3 θα προσφέρεται περίπου κατά 80 δολάρια ακριβότερα από το iPad 2.
Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε στην πρώτη στήλη την τιμή του iPad 2 και στη δεύτερη την τιμή του iPad 3 (σε δολάρια). Όπως βλέπετε αν ισχύσει η διαρροή αυτή το iPad 2 θα προσφέρεται στην τιμή των 500 δολαρίων και το επερχόμενο iPad 3 κατά 80 δολάρια ακριβότερο.

Οι πληροφορίες αυτές μας θυμίζουν τις φήμες πριν κυκλοφορήσει το πρώτο iPad που θέλανε την συσκευή να κοστίζει περίπου 1000 δολάρια. Φήμες που όπως φαίνεται είχε διαρρεύσει η ίδια η Apple για προφανείς λόγους. Βέβαια, μια υψηλότερη τιμή για το iPad 3 εξαιτίας της Retina οθόνης δεν θα ήταν ιδιαίτερα περίεργη μιας και το iPhone 4 όταν είχε κυκλοφορήσει κόστιζε παραπάνω από το τότε iPhone 3GS.

Μια δεύτερη εικόνα σε κινέζικη ιστοσελίδα φαίνεται να δείχνει μια σειρά πτήσεων από το Chengdu της Κίνας, οι οποίες καταλήγουν στις ΗΠΑ και υποτίθεται ότι αποτελούν πτήσεις υψηλής ασφαλείας για τη μεταφορά iPad 3. To 9to5Mac δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία από το κινέζικο κοινωνικό δίκτυο σύμφωνα με την οποία βλέπουμε την φόρτωση των iPad 3 σε αεροπλάνο για τις ΗΠΑ.


Το iPad 3 αναμένεται να διαθέτει οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης, ταχύτερο επεξεργαστή με αναβαθμισμένα γραφικά και κάμερα. Η παρουσίαση του iPad 3 σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ειδικού event στις 7 Μαρτίου.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain