Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Διαθέσιμα τα Word, Excel και PowerPoint στην Preview έκδοση για Android tabletsΗ Microsoft δοκιμάζει εδώ και καιρό τις εφαρμογές WordExcel και PowerPoint για Android tablets, συλλέγοντας feedback από όσους χρήστες έχουν επιλέξει να κάνουν αίτηση για να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές. Τέλος πλέον οι αιτήσεις, αφού οι όλες οι προηγούμενες εφαρμογές του MS Office είναι διαθέσιμες σε preview έκδοση για απευθείας download από το Play Store.


Tablets με Android λειτουργικό στην έκδοση KitKat (4.4.X) ή Lollipop (5.0.X), επεξεργαστή με ARM, οθόνη μεταξύ 7 και 10.1 ιντσών και τέλος με 1 GB RAM και άνω, μπορούν να δεχτούν κανονικά τις preview εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excel και PowerPoint. Οι εκδόσεις preview είναι πολύ κοντά στις τελικές εκδόσεις, με την Microsoft να θέλει να δοκιμάσει τη χρήση των εφαρμογών σε περισσότερα tablets προτού κυκλοφορήσει τις τελικές εκδόσεις.
Οι εφαρμογές λειτουργούν πλήρως κάνοντας σύνδεση με έναν λογαριασμό Microsoft, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί δωρεάν από οποιονδήποτε χρήστη. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για download από το Play Store.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain