Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

PlayStation 4: Κορυφαία παιχνιδοκονσόλα σε πωλήσεις για το 2014



Μπορεί τα υπόλοιπα τμήματα της Sony να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά, αλλά αυτό δεν ισχύει για το PlayStation, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 ήταν η παιχνιδοκονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως για το 2014 και επίσης πωλείται πιο γρήγορα από κάθε άλλη παιχνιδοκονσόλα στην ιστορία της.
Μέσα σε 14 μήνες κυκλοφορίας έχει ξεπεράσει τα 18.5 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ μόνο μέσα στη περίοδο των εορτών πωλήθηκαν περισσότερα από 4.1 εκατ. τεμάχια σε 123 χώρες. Παρόλα αυτά, τους τελευταίους δύο μήνες (στοιχεία Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου) η Microsoft είδε το Xbox One να παίρνει την πρώτη θέση σε αριθμό πωλήσεων και ένας από τους λόγους ήταν η μείωση της τιμής του κατά 50$ για την εορταστική περίοδο.
Η μάχη αναμένεται σκληρή μέσα στο 2015, καθώς η Microsoft έχει ήδη προχωρήσει ξανά σε μείωση της τιμής του Xbox One στα $349 (αντί $399 του PS4) και μένει να δούμε αν θα πράξει το ίδιο και η Sony. Από αυτήν την κόντρα μόνο εμείς μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Nintendo που ενισχύει με ακόμη περισσότερους τίτλους το Wii U.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain