Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Sway: Η νέα Office εφαρμογή για παρουσιάσεις της Microsoft είναι cloud



Η Microsoft κυκλοφόρησε μία νέα Office εφαρμογή η οποία ακούει στο όνομα Sway. Έως τώρα, η cloud εφαρμογή για δημιουργία εγγράφων με σκοπό τις παρουσιάσεις ήταν προσβάσιμη μονάχα μέσω λίστας αναμονής, κάτι το οποίο δεν ισχύει πια, αφού είναι πλέον προσβάσιμη από όλους.


Αν και βρίσκεται ακόμη στα πρώτα της βήματα, η εφαρμογή Office Sway επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν εύκολα έγγραφα παρουσιάσεων με drag'n'drop χειρισμό, τα οποία στη συνέχεια αποθηκεύονται online και μπορούν να διανεμηθούν με τη βοήθεια συνδέσμου οπουδήποτε.
Η εφαρμογή Office Sway δεν έχει άμεση σχέση με τις offline εφαρμογές του Office, όπως είναι οι Word, Excel, Powerpoint, κλπ. Είναι ανεξάρτητη και απαιτεί σύνδεση με κάποιον Microsoft λογαριασμό email, όπως π.χ. με Outlook, Hotmail, κλπ.
Σίγουρα, η εφαρμογή έχει δρόμο ακόμη μπροστά της, καθώς διαθέτει σχετικά λίγα πρότυπα για χρήση εντός των εγγράφων, όμως έχει αφήσει πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις, αν υπολογίσει κανείς τους 1 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες και τις 175.000 αιτήσεις τις πρώτες 10 εβδομάδες κυκλοφορίας της εφαρμογής.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain