Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Το Slingshot app του Facebook αλλάζει και αντιγράφει ξανά το Snapchat



Το Facebook ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους για να ανταγωνιστεί το Snapchat και τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα του. Το Slingshot app είναι ένας από αυτούς. Φαίνεται πως η εφαρμογή δεν κίνησε το ενδιαφέρον πολλών χρηστών μέσα σε σχεδόν ένα εξάμηνο, με την ομάδα του Facebook να κυκλοφορεί εκ νέου την εφαρμογή, αντιγράφοντας ξανά το Snapchat.


Τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα του Slingshot θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μονάχα που τώρα οι χρήστες μπορούν εκτός από το να επικοινωνούν ιδιωτικά μέσω μηνυμάτων, να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο προς όλους τους φίλους τους, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για 24 ώρες ή έως ότου οι φίλοι τα αφαιρέσουν. Παρόμοια λειτουργία διαθέτει και το Snapchat και ονομάζεται «Stories».
Το Slingshot απέκτησε επίσης πέντε φίλτρα φωτογραφιών, ενώ παραμένουν οι λειτουργίες για ζωγραφική και προσθήκη κειμένου πάνω σε φωτογραφίες και βίντεο. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν δημοφιλείς χρήστες και να τους ακολουθούν για να δέχονται τα μηνύματα τους μέσα στη μέρα, και τα μηνύματα του Slingshot μπορούν να κοινοποιούνται σε άλλες εφαρμογές, όπως Facebook, Twitter, κλπ.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain