Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζει τις υπερπαραγωγές το NetflixΜία από τις ακριβότερες τηλεοπτικές σειρές, με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 90 εκατομμύρια δολάρια για 10 επεισόδια αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Ο λόγος για το Marco Polo, που είναι η σειρά με το δεύτερο μεγαλύτερο προϋπολογισμό μέχρι στιγμής, πίσω μόνο από το Game of Thrones της ΗΒΟ.

Στο σχετικό αφιέρωμα που κάνουν οι New York Times για το νέο στοίχημα του Netflix έχει ενδιαφέρον η προσέγγισή της από τη σκοπιά μιας παραγωγής με παγκόσμια, πολύ-πολιτισμική απήχηση, όπως έχει εξελιχθεί πλέον και η ίδια η πλατφόρμα της αμερικάνικης εταιρείας, που είναι ήδη διαθέσιμη σε 50 χώρες. Στο ίδιο πνεύμα είναι και οι δηλώσεις του Ελληνο-αμερικάνου (υψηλόβαθμου στελέχους της Netflix) Ted Sarrandos, ο οποίος σημειώνει ότι η αποστολή της πλατφόρμας είναι πλέον να αποτελέσει ένα παγκόσμιο προϊόν.

Η σειρά Marco Polo θα προβληθεί μέσα από το Netflix στις 12 Δεκεμβρίου στο σύνολο των χωρών που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain