Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Google Hangouts: Αναβάθμιση με easter eggs, stickers και ενημέρωση για την κατάσταση του συνομιλητήΗ Google αναβαθμίζει ξανά την υπηρεσία Hangouts φέρνοντας ορισμένες λειτουργίες που συναντάμε σε άλλες messaging εφαρμογές και σίγουρα θα φανούν χρήσιμες στους χρήστες. Η αναβάθμιση αφορά για την ώρα μόνο τις συσκευές Android και αργότερα θα τη δούμε και για το iOS.

Η πιο χρήσιμη λειτουργία είναι η προσθήκη πληροφορίας για το πότε ήταν τελευταία φορά ενεργός ο χρήστης, κάτι που συναντάμε εδώ και αρκετό καιρό στο Facebook Messenger, έτσι ώστε να μην περιμένεις απάντηση ή να αποφεύγεις το κλασικό “είσαι εκεί;”. Επίσης, προστέθηκε λειτουργία τοποθεσίας ώστε να απαντάς στην ερώτηση “που είσαι;” βάζοντας ένα σημείο στον χάρτη.

Ακόμα μία λειτουργία για όσους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να χρησιμοποιείται ο αριθμός τους από τη μηχανή αναζήτησης του Hangouts είναι αυτή της εύρεσης νέων επαφών απευθείας από την υπηρεσία μέσω του αριθμού τηλεφώνου (όπως στο Viber).

Σε ό,τι αφορά τις καλλωπιστικές λειτουργίες, προστέθηκαν 16 νέα πακέτα με stickers και διάφορα easter eggs (animations) που ξεπηδούν σε συγκεκριμένες εκφράσεις (π.χ. happy birthday, hahaha κ.ά.), καθώς και φίλτρα εικόνας για τις video κλήσεις (π.χ. sepia, black & white κ.ά.).

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain