Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Gigabyte Ultramax P35X. Gaming on the go, για απαιτητικούς gamers!



Η Gigabyte είναι μία εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο χώρο του PC hardware, καθώς τα προϊόντα της (κάρτες γραφικών και motherboards) είναι άμεσα συνυφασμένα με την ποιότητα και τις δυνατές επιδόσεις. Αυτό απεικονίζεται και στο τελευταίο gaming notebook της, το οποίο δύναται να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers!


To Ultramax P35X μπορεί να μην είναι το πιο λεπτό gaming laptop που υπάρχει στον κόσμο (καθώς τη θέση κατέχει αυτή τη στιγμή το Blade της Razer με πάχος μόλις στα 17mm), όμως και αυτό διαθέτει μία ultra-slim φιλοσοφία, καθώς ζυγίζει γύρω στα 2.2 κιλά και το πάχος του ανέρχεται στα 20.9mm. Πέραν της εξωτερικής του εμφάνισης (η οποία σίγουρα τραβάει τα βλέμματα), το Ultramax P35X της Gigabyte είναι ένα καθαρόαιμο gaming laptop, για αυτό και στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας πανίσχυρος Core i7 της Intel 4860HQ (Core i7-4710HQ). Αν και υπάρχει μία built-in κάρτα γραφικών Intel HD, ωστόσο η Gigabyte που έχει προσθέσει μία πανίσχυρη NVidia GTX 980M, η οποία έρχεται μαζί με 8GB μνήμης GDDR5. Όσον αφορά, για τη κεντρική μνήμη του συστήματος, το Ultramax P35X κυκλοφορεί σε εκδόσεις με 4GB και8GB, ενώ εάν το επιθυμούν οι users μπορούν να επεκτείνουν την μνήμη μέχρι τα 16GB!

H Gigabyte έχει δώσει μεγάλη προσοχή και στα διαθέσιμα αποθηκευτικά μέσα, καθώς οι users μπορούν να προσθέσουν μέχρι και δύο SSD χωρητικότητας 512GB, ενώ υπάρχει option και για την προσθήκη δύο σκληρών 2.5” που φτάνουν σε χωρητικότητα τα 2TB (αναλόγως με το configuration που επιλέγει ο εκάστοτε gamer). Όσον αφορά το display του, το Ultramax P35X διαθέτει ένα full-HD panel, ενώ δεν λείπει το πλήρως φωτιζόμενο keyboard, ένα Blu-ray drive, μία Mini-Display θύρα και φυσικά υποστήριξη Wι-Fi.
Χωρίς αμφιβολία, το Ultramax P35X είναι ένα gaming laptop που θα κερδίσει τους high-end gamers. Αν και η Gigabyte δεν έδωσε στη δημοσιότητα τίποτα αναφορικά με την τιμή του, παρόλα αυτά υποψιαζόμαστε ότι η τιμή του θα είναι μάλλον τσουχτερή!

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain