Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Νέοι φορητοί Dell Inspiron 2-in-1



Τις νέες σειρές  προϊόντων 2-in-1 παρουσίασε η Dell στην ελληνική αγορά. Νέα προϊόντα που περιλαμβάνουν τις οικογένειες Dell Inspiron 11 3000, Dell Inspiron 13 7000 και τα οποία διακρίνονται για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και τις πολλές επιλογές συνδεσιμότητας. Αναλυτικότερα…

Η σειρά Inspiron 11 3000 2-in-1, με τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Pentium, προσφέρει πολύ καλή φορητότητα, καθώς και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να έχουν πάντα μαζί τους υλικό video, φωτογραφίες και τη μουσική τους. Οι συσκευές διαθέτουν χαμηλό βάρος, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 8 ώρες και 18 λεπτά, ενώ η οθόνη  edge-to-edge, με ευρείες γωνίες θέασης ενδείκνυται για παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών ή ταινιών. Η τεχνολογία ήχου Waves MAXXAudio ολοκληρώνει το πακέτο.
Οι σειρές προϊόντων Inspiron 13 7000 2-in-1 με επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς, προσφέρουν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, η οθόνη 13.3 ιντσών, με Full HD ανάλυση, η ενσωματωμένη γραφίδα καθώς και 20 GB αποθήκευσης στο Dropbox. Το Inspiron 13 7000 είναι διαθέσιμο με υβριδικό σκληρό δίσκο 500GB, με 8GB flash μνήμης.

Εκτός των παραπάνων προϊόντων η Dell παρουσίασε και τη σειρά Desktop Inspiron 20 3000 All-in-One. Η νέα σειρά περιλαμβάνει οθόνη HD 19,5 ιντσών, τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Pentium, ρυθμιζόμενο πλαίσιο μορφής Α ως στήριγμα με πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης και τεχνολογία ήχου Waves MAXXAudio με ενσωματωμένο sub-woofer.
Τα  νέα μοντέλα διατίθενται άμεσα στην ελληνική αγορά από το δίκτυο συνεργατών της Dell και καλύπτονται από την εγγύηση Dell Next Business Day η οποία προσφέρει στους καταναλωτές 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain