Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφόρησε η beta έκδοση του Samsung Gear VR!



Έχει περάσει αρκετός καιρός που το Samsung Gear VR έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο και όπως ανακοίνωσε ο κορεατικός γίγαντας των τεχνολογιών, από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι users μπορούν να αποκτήσουν τη beta version του headset εικονικής πραγματικότητας (Innovator Edition), η οποία απευθύνεται σε developers και tech enthusiasts που θέλουν να πειραματιστούν με τις εφαρμογές της εικονικής πραγματικότητας.


Αν και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το Samsung Gear VR, καταβάλλοντας το ποσό των 200$, αξίζει να σημειωθεί για μία ακόμη φορά πως η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί αποκλειστικά με το Galaxy Note 4 (γεγονός που σημαίνει ότι το συνολικό κόστος αυξάνεται κατά πολύ). Το εν λόγω headset, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Oculus χαρακτηρίζεται από τον Max Cohen, στέλεχος της Oculus, ως ένα πρώτο πολύ σημαντικό βήμα για την καθιέρωση της VR τεχνολογίας στις mobile συσκευές. Επίσης, ο Max Cohen επεσήμανε ότι οι εφαρμογές (games και media apps) που ήδη μπορούν να βρουν οι χρήστες του Gear VR βρίσκονται σε demo status ακόμα και οι ολοκληρωμένες εκδόσεις του αναμένεται να είναι έτοιμες σε μερικούς μήνες.
Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Oculus, το Gear VR στοχεύει πρωτίστως στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής και η φιλοσοφία που διέπει τους δημιουργούς του είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να βιαστούν, γιατί στόχος τους είναι η consumer έκδοση του Gear VR να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης και tech-ready γίνεται.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain