Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Samsung Galaxy Note 4. Ανακοινώθηκε και εδώ είναι όσα πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτό! (IFA 2014)



Η στιγμή της ανακοίνωσης της νέας κορυφαίας πρότασης της Samsung έφτασε και να που πλέον γνωρίζουμε τα πάντα γι' αυτήν. To Samsung Galaxy Note 4, ο νέος "βασιλιάς" των Κορεατών στη μεγάλη κατηγορία, έκανε πρεμιέρα σε γερμανικό έδαφος, στο Unpacked 2014 Episode 2 στο οποίο ήταν ο "πρωταγωνιστής".

Το Samsung Galaxy Note 4 διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών Super AMOLED, όπως και ο προκάτοχός του, μόνο που τώρα έρχεται με ανάλυση 1440x2560 pixels (με περίπου 80% περισσότερα pixels) και pixel density που εκτοξεύεται από τα 386 στα 515ppi. Διαθέτει ακόμη επικάλυψη Gorilla Glass 3 2.5D (όπως και το θρυλικό... Nokia N9).

Τροφοδοτείται είτε από έναν quad-core Snapdragon 805 επεξεργαστή χρονισμένο στα2.7GHz (με υποστήριξη LTE Cat.6), είτε από έναν octa-core Exynos 5433 (με υποστήριξη LTE Cat. 4) για κάποιες συγκεκριμένες αγορές και 3GB RAM. Διαθέτει ακόμη κεντρική κάμερα16MPixels με OIS και αισθητήρα της Sony, δεύτερη κάμερα στα 3.7MPixels, 32GBαποθηκευτικό χώρο με υποδοχή microSD, ενώ τρέχει το Android 4.4 KitKat με το TouchWiz UX της Samsung.


Ενσωματώνει τρία μικρόφωνα που προσφέρουν καλύτερο noise-cancelling, ενώαξιοσημείωτη είναι η ύπαρξη μεταλλικού περιβλήματος στα πρότυπα του... Galaxy Alpha και, βέβαια, της ψευτοδερμάτινης πίσω επιφάνειας, που μας έχει συνηθίσει η Samsung στα τελευταία της μοντέλα.
Η μπαταρία του φτάνει τα 3.220mAh και διαθέτει λειτουργία Fast Charging που σας επιτρέπει σε μισή ώρα να επαναφορτίσετε το 50% της, ενώ, συνολικά, φορτίζει 30% πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο (παρέχεται δυνατότητα φόρτισης και με το προαιρετικό Qi wireless charging panel της εταιρείας).
Το επανασχεδιασμένο S Pen stylus της συσκευής προσφέρει καλύτερο κράτημα, με τις βελτιώσεις να επεκτείνονται και στο συνοδευτικό λογισμικό (S Note, Multi-Window). Αξίζει να αναφέρουμε τη νέα εφαρμογή Snap Note app που μπορεί να μετατρέψει φωτογραφίες από τυπωμένα αρχεία σε επεξεργάσιμο κείμενο, αλλά και το smart select feature που λειτουργεί ως ένα "clipboard" που μπορεί να διατητρήσει διάφορες πληροφορίες όπως φωτογραφίες ή κείμενο για επικόλληση ή sharing αργότερα. Το "παρών" δίνουν φυσικά και οι fingerprint sensor και heart rate monitor που είδαμε στο Galaxy S5, όπως και ένας UV sensor στο πίσω μέρος της συσκευής.
Το Samsung Galaxy Note 4 έχει βάρος 176 γραμμάρια και πάχος 8,5 χιλιοστά. θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (frosted white, charcoal black, bronze gold, blossom pink). .Θα κυκλοφορήσει στις διάφορες αγορές από τον Οκτώβριο, με την τιμή του να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain