Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτες ματιές στο ανανεωμένο NBA Live 15 (video)!



EA Sports ετοιμάζεται με το NBA Live 15 να κοιτάξει στα μάτια το NBA 2K15, σε μία προσπάθεια να σπάσει την παντοκρατορία του παιχνιδιού της 2K Sports. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς τα παιχνίδια της σειράς NBA 2K, έχουν δικαιολογημένα εδώ και μερικά χρονιά εδραιωθεί στις συνειδήσεις των gamers. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι developers της EA Sports εμφανίζονται αισιόδοξοι, καθώς πιστεύουν ότι το NBA Live 15 μπορεί να ξεχωρίσει και να βοηθήσει έτσι ώστε να βρει η ιστορική σειρά του NBA Live τη χαμένη της αίγλη.


Για αυτό λοιπόν οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα trailer, που έχει ως στόχο να παρουσιαστούν οι δυνατότητες του NBA Live 15 και να φανούν οιδιαφορές του νέου τίτλου της δημοφιλούς σειράς με την περσινή έκδοση, η οποία απογοήτευσε κοινό και κριτικούς. Μάλιστα, τόσο μεγάλη ήταν η αποτυχία του περσινού τίτλου, σε σημείο που o ίδιος ο CEO της Electronic ArtsAndrew Wilson αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους gamers. Παρόλα αυτά, το NBA Live 15 φιλοδοξεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και να πάρει τη ρεβάνς.  Σύμφωνα με τους δημιουργούς της EA, μία σειρά από βελτιώσεις στην game engine προσφέρουν από τους παίκτες πιο αληθοφανείς αντιδράσεις από ποτέ, ενώ παράλληλα οι developers έχουν δουλέψει πολύ πάνω στα physics των αθλητών, προωθώντας την ιδέα του μηχανισμού freestyle passing.

Στο trailer ακούγεται το μουσικό κομμάτι «I’m Different» και αυτό ακριβώς θέλουν να μεταδώσουν οι δημιουργοί του NBA Live 15 στο κοινό, ότι πρόκειται για έναν πραγματικάδιαφορετικό τίτλο. Το NBA Live 15 θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PS4 στις 10 Οκτωβρίου και από ότι δείχνουν τα πράγματα η αναμέτρηση με το NBA 2K15 θα έχει φέτος ξεχωριστό χρώμα. Παρακολουθήστε το video με το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού, το οποίο δείχνει πολλά υποσχόμενο…

via games life

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain