Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η Microsoft στην IFA Με τρία νέα smartphones της σειράς LumiaΜε τρία ακόμα μοντέλα της σειράς Lumia εμπλουτίζει τη γκάμα των συσκευών της για το προσεχές χρονικό διάστημα η Microsoft. Η αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε σήμερα στο Βερολίνο τα Lumia 830, 730 και 735, δίνοντας σε καθένα από αυτά ένα καλό(;) λόγο για να τα αποκτήσουν οι χρήστες.


Στο Lumia 830, η Microsoft έδωσε το βάρος στην τιμή, καθώς με μόλις 330 ευρώ προσφέρει PureView κάμερα ανάλυσης 10 megapixels, με δυνατότητα εγγραφής video 4K, οθόνη 5 ιντσών, αποθηκευτικό χώρο 16GB και υποδοχή για κάρτες τύπου microSD και τετραπύρηνο επεξεργαστή.


Από την άλλη πλευρά, το Lumia 730 διαθέτει δυνατότητα υποδοχής δύο καρτών SIM και υποστηρίζει δίκτυα 3ηςγενιάς, ενώ το 735 υποστηρίζει μία κάρτα SIM αλλά δίκτυα 4ης γενιάς. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν εμπρόσθια ευρυγώνια κάμερα για καλύτερες selfies, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της εταιρείας. Μάλιστα, και στα δύο μοντέλα θα υπάρχει προεγκατεστημένη μια εφαρμογή για καλύτερα αποτελέσματα σ’ αυτού του τύπου τις φωτογραφίες.
Τα Lumia 730 και 735, με εξαίρεση την οθόνη και την κάμερα, διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά με το Lumia 830. 
via deasy

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain