Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Startup Weekend Education



Αν έχεις μια ιδέα που μπορεί να αλλάξει το χάρτη της εκπαίδευσης, το πρώτο Athens Startup Weekend Education σε προσκαλεί  να  γίνεις και εσύ μέρος του πιο δημιουργικού event της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Ιανουαρίου 2014 στο The Impact Hub Athens. Το Athens Startup Weekend Education είναι μια πρωτοβουλία των εργαστηρίων "Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων" και "Πολιτισμού και Πολιτιστικής Διαχείρισης" του Τμήματος Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Διεθνώς, το Startup Weekend Education είναι ένα δίκτυο αποτελούμενο από παθιασμένους εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, επιχειρηματίες, developers, και designers με στόχο να φέρουν μια επανάσταση στο πεδίο της εκπαίδευσης, δημιουργώντας βιώσιμες επιχειρήσεις που απαντούν σε σημαντικές προκλήσεις και προβλήματα στον τομέα αυτό.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα για τις 17-19 Ιανουαρίου έχει ως εξής:
- Παρασκευή 17 Ιανουαρίου: Παρουσίαση των ιδεών και δημιουργία ομάδων
- Σάββατο 18 Ιανουαρίου: Εργασία σε συνεργασία με καταξιωμένους μέντορες  και ανάπτυξη των ιδεών, ώστε να μετατραπούν σε βιώσιμες επιχειρήσεις
- Κυριακή 19 Ιανουαρίου: Συνέχεια των εργασιών και παρουσίαση στην κριτική επιτροπή για την ανάδειξη των καλύτερων προτάσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες:
athensedu@startupweekend.org

* Το Startup Weekend είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στόχο έχει να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να υποστηρίξει νέες, καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Με το θεσμό να μετρά πάνω από 1000  events σε περισσότερες από 170 χώρες ανά τον κόσμο, το Startup Weekend συνιστά ένα από τα πιο δημοφιλή startup events παγκοσμίως και ταυτόχρονα ένα δυναμικό δίκτυο επιχειρηματιών.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain