Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ποια θα είναι η τιμή του “φθηνού” iPhone;

Οι διαρροές και οι φήμες γύρω από το επονομαζόμενο “φτηνό” iPhone ολοένα και πληθαίνουν και μάλιστα όπως σας είχαμε δείξει σε προηγούμενα άρθρα μας έχει ξεκινήσει και μια σειρά διαρροών από μέρη της συσκευής, που κανένας βέβαια ακόμη με σιγουριά δεν μπορεί να πει αν είναι αυθεντικά ή όχι.

Δεν είναι λίγοι λοιπόν αυτοί που πιστεύουν πως η Apple θα ανακοινώσει ένα πιο οικονομικό iPhone μάλλον την ίδια περίοδο που θα κάνει την εμφάνιση του και το iPhone 5S, κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.
To μεγαλύτερο ίσως μυστήριο και αυτό που διερωτώνται οι περισσότεροι είναι το πόσο φτηνό θα είναι τελικά το οικονομικό αυτό iPhone. Σύμφωνα με πληροφορίες που έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα, το κόστος του νέου οικονομικού iPhone με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι $349. Τα κόστη για τα μοντέλα με τα 32GB και 64GB θα είναι αντίστοιχα $449 και $549.
Οι συγκεκριμένες τιμές αντικατροπτίζουν περίπου $300 μείωση σε σχέση με το κόστος του iPhone 5  ενώ είναι χαμηλότερες ακόμα και από την τιμή – τουλάχιστον για τα μοντέλα των 16GB και 32GB – του απλού iPhone 4 με τα 8GB που σήμερα αγγίζει τα $450.

Laptops HP από 388€! Βρες τα όλα εδώ με δωρεάν παράδοση

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain