Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Endeavor: φέρνει 50 διεθνείς επιχειρηματίες στην Αθήνα Για το διεθνές πάνελ επιλογής που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Μαρτίου Deasy @ 21.02.2013




Περισσότεροι από 50 επιχειρηματίες από ΗΠΑ, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Νότιο Αφρική, Ασία και Ελλάδα θα συμμετέχουν στο 47ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor (International Selection Panel - ISP), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11-13 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο event είναι η κορύφωση της πολυδιάστατης διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής επιχειρήσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο βάσει των κριτηρίων της Endeavor, προκειμένου να αναδειχθούν οι επόμενοι Endeavor Entrepreneurs.

To διεθνές πάνελ επιλογής πραγματοποιείται 5 φορές το χρόνο σε μία πόλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor. Στο πλαίσιο της τριήμερης εκδήλωσης, που αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, θα αξιολογηθούν 20 περίπου νέοι επιχειρηματίες από επιχειρηματικούς ηγέτες της Ελλάδας και των άλλων χωρών που δραστηριοποιείται η Endeavor, με στόχο την ένταξη στο διεθνές δίκτυό της. Ταυτόχρονα, αποτελεί για την Ελλάδα μοναδική ευκαιρία διεθνούς ανάδειξης της δράσης εγχώριων επιχειρηματιών, συμβάλλοντας και αυτό στην αλλαγή του κλίματος, τη βελτίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και την προσέλκυση επενδύσεων.
Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, επενδυτικών σχημάτων καθώς και στελέχη της Endeavor από όλες τις χώρες του δικτύου της. Στο πάνελ θα λάβουν μέρος και τρεις ελληνικές επιχειρήσεις, διεκδικώντας την ένταξή τους στο διεθνές δίκτυο της Endeavor, προκειμένου να απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους mentors και advisors της Endeavor.
Υπενθυμίζουμε ότι στο δίκτυο έχουν ήδη ενταχθεί οι εταιρείες Daily Secret και Hellas Direct σε εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη και το Μαϊάμι αντίστοιχα, ενώ στους λίγους μήνες λειτουργίας του ελληνικού γραφείου συγκεντρώθηκαν αιτήσεις από 110 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain