Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

H Nokia ανακοινώνει το Music+: απεριόριστα downloads, φιλικό interface με μόνο 3,99 ευρώ το μήνα




Η Nokia ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία streaming για τους μουσικόφιλους πελάτες της, το Music+ με χρέωση 3,99 ευρώ το μήνα. Χωρίς διαφημίσεις, ακόμα και η δωρεάν υπηρεσία (Radio Mix) που σας περιόριζε μόλις στα 4 downloads τον μήνα, η επί πληρωμή υπηρεσία σας προσφέρει:

Απεριόριστα skips: «Προσπεράστε» κομμάτια όσο συχνά θέλετε χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό από την υπηρεσία.
Απεριόριστα downloads: To Radio Mix προσέφερε μέχρι και 4 downloads για να μπορείτε να ακούτε μουσική offline. Με την υπηρεσία Music+ έχετε απεριόριστα downloads το μήνα ώστε να έχετε όλες τις μουσικές σας διαθέσιμες όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
Υψηλή ποιότητα: Η ποιότητα των τραγουδιών που κατεβάζετε και ο τρόπος που το κάνετε είναι στην απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια. Μπορείτε μάλιστα να επιλέγετε να κατεβάζετε υψηλής ποιότητας και πιστότητας μουσική, μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι με WiFi, για να μην χρεώνετε το πακέτο data σας.
Στίχοι: Οι στίχοι των τραγουδιών που ακούτε με την υπηρεσία Music+ είναι στη διάθεσή σας.
Στο desktop: εφόσον κάνετε εγγραφή στο Music+ της Nokia, έχετε και την δυνατότητα να την χρησιμοποιείτε και χωρίς τηλέφωνο. Με μία Web app που είναι διαθέσιμη μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια στον υπολογιστή, ή την έξυπνη τηλεόρασή σας.
Αν είστε φανατικοί μουσικόφιλοι, δοκιμάστε την υπηρεσία. Έχει ένδιαφέρον.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain