Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Tablet με πόσο; Η προσφορά της Forthnet για το Android 4.0 tablet των 69,90 ευρώ!




Λέγεται Connect Me TS703-GR και το φέρνουν στην ελληνική αγορά τα καταστήματα Forthnet.
Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αποκτήσει την πρώτη του ταμπλέτα,χωρίς να ξοδευτεί, ακόμη και στην εποχή της χειρότερης ελληνικής κρίσης.

Με 69,90 ευρώ κάνοντας αυτή τη στιγμή την προπαραγγελία σας από εδώ, τις μέρες των εορτών θα μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα Forthnet της επιλογής σας το πιο οικονομικό tablet της αγοράς!
Το Connect Me TS703-GR διαθέτει capacitiveοθόνη 7 ιντσών πολλαπλής αφής (5 σημείων) ανάλυσης 800×480 pixels, επεξεργαστή Boxchip A13 Cortex A8 στο 1GHz, μνήμη RAM 512GB, 4GB αποθηκευτικό χώρο, μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, υποδοχή micro SDκαι είσοδο USB host. Υποστηρίζει την έκδοσηIce Cream Sandwich του Android με πρόσβαση στο Google Play Market και διαθέτει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο. Τα πλήρη specs του, μάλιστα, μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.
Αν σας ενδιαφέρει, βιαστείτε να κάνετε την προπαραγγελία σας, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται το ενδιαφέρον, λόγω της τιμής του, είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για προσφορά, καθώς, μετά τις 31/01/2013, το tablet θα πωλείται από τη Forthnet έναντι 99,90 ευρώ.
Κάντε κλικ εδώ λοιπόν και περιμένετε να ειδοποιηθείτε για το πότε θα είναι διαθέσιμο (μέσα στο Δεκέμβρη), ώστε να περάσετε μαζί του τις πιο «tech-freak» γιορτές.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain