Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Διέρρευσαν φωτογραφίες και οι προδιαγραφές της ναυαρχίδας της Sony, Xperia YugaMία ρωσική ιστοσελίδα, διέρρευσε φωτογραφίες ενός νέου smartphone της Sony, με 5 ίντσες οθόνη, του οποίου η ονομασία είναι Yuga C6603. H Sony είναι πολύ πιθανό να το ονομάσει Xperia Yuga, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε έως το MWC (Mobile World Congress) για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Φαίνεται πως πρόκειται για την ναυαρχίδα της Sony για το νέο έτος, αφού διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να αποδώσουμε αυτό τον χαρακτηρισμό στο δημιούργημα της.


Πιο συγκεκριμένα, ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p (Full HD, 1920×1080 pixels) με pixel density στα 440ppiκαι Mobile Bravia Engine, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 της Qualcomm με Adreno 320 GPU2GB RAM και ποικιλία διαθέσιμων χωρητικοτήτων όσο αφορά στην δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων.

Άλλα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν WiFi (802.11b/g/n), Bluetooth 4.0NFC4G/ LTE και 12Megapixels Exmor οπίσθια κάμερα. Tο λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.1 ωστόσο έως το MWC αναμένεται να έχει αναβαθμιστεί σε v4.2.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain