Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Mind the Buzz: διαθέσιμη η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Στο App Store η lite έκδοση του ελληνικού trivia app




Διαθέσιμη είναι από σήμερα η Lite (δωρεάν) έκδοση του Mind the Buzz, ενός ολοκαίνουργιου παιχνιδιού γνώσεων που έχει καταφέρει να κερδίσει χιλιάδες παίχτες μέσα σε τρεις εβδομάδες από την ημέρα κυκλοφορίας του.

Το Mind the Buzz app είναι προϊόν τριών Ελλήνων δημιουργών με πάνω από 4500 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, χωρισμένο σε 10 κατηγορίες γνώσεων, από Επιστήμη και Τεχνολογία μέχρι Κινηματογράφο και Lifestyle. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, αφού μέσα σε τρεις εβδομάδες οι παίχτες του Mind the Buzz ξεπέρασαν τους 10,000, ενώ απέσπασε και πολύ καλές κριτικές τόσο από φανατικούς χρήστες όσο και από τον δημοσιογραφικό χώρο.
Το παιχνίδι γνώσεων ξεκίνησε να διατίθενται στο App Store στις 7 Νοεμβρίου στην τιμή των 0,89 ευρώ, ενώ από σήμερα οι λάτρεις των trivia μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τη Lite έκδοση, η οποία περιλαμβάνει τρεις από τις δέκα κατηγορίες: Κινηματογράφο, Αθλητικά και Ιστορία.
Αν και προς το παρόν διατίθενται μόνο για κατόχους iPhone, η εφαρμογή σχεδιάζεται ήδη για iPhone 5, iPad (HD) και κινητά Android.
Χαρακτηριστικά παιχνιδιού (πλήρης έκδοση):
-    Πάνω από 4500 ερωτήσεις με 3 επίπεδα δυσκολίας.
-    10 κατηγορίες ερωτήσεων: Επιστήμη, Γεωγραφία, Κινηματογράφος, Μουσική, Αθλητικά, Ιστορία, Τεχνολογία, Lifestyle, Ζώα-Φυτά και Τέχνες.
-    3 ζωές (λάθη) σε κάθε παιχνίδι.
-    1 λεπτό χρόνο σε κάθε ερώτηση.
-    12 μοναδικά παράσημα τριών επιπέδων.
-    Προφίλ χρήστη με σκορ ανά κατηγορία, παράσημα και ποσοστά επιτυχίας.
-    Ρυθμίσεις παιχνιδιού για μουσική, ήχους και push notifications.
-    Top10 με τα σκορ φίλων αλλά και όλων των παικτών του Mind the Buzz.
-    Δυνατότητα πρό(σ)κλησης φίλων μέσω email, sms και Facebook.

Υποσημείωση: Για να κατεβάσεις την πλήρη έκδοση του Mind the Buzz πάτα εδώ, ενώ για να κατεβάσεις την Lite (δωρεάν) έκδοσή του πάτα εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain