Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η WIND σε στέλνει στους Rolling Stones!




Το WIND F2G στέλνει τώρα 4 τυχερούς να απολαύσουν από κοντά μία από τις δύο μοναδικές συναυλίες που θα δώσουν οι θρυλικοί Rolling Stones στις 29 Νοεμβρίου 2012 στο Ο2 Arena στο Λονδίνο. Τι πρέπει να κάνεις; Να μπεις μέχρι τις 22 Νοεμβρίου στο f2g.gr και να ενεργοποιήσεις online ένα νέο WIND F2G πακέτο (οι συμμετοχές αυξάνονται με τις ενεργοποιήσεις). Έτσι θα διεκδικήσεις δύο διπλά εισιτήρια για τη συναυλία μαζί με δωρεάν αεροπορικά και διαμονή σε 4στερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Παράλληλα και μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, όσοι κάνουν απλά login στο MyF2g και ενεργοποιήσουν το κουμπί «Πάρε μέρος», μπαίνουν στην κλήρωση χωρίς να απαιτείται αγορά πακέτου για να κερδίσουν τη deluxe συσκευασία του νέου CD των Rolling Stones αλλά και πολλά ακόμα συναρπαστικά δώρα για όλους όπως GRRR! Super Deluxe Edition CDs, GRRR! Deluxe Edition CDs, GRRR! Standard Edition CDs και αρκετά ακόμα συλλεκτικά δωράκια.
Επιπλέον, για τους συνδρομητές της η WIND προσφέρει 10% έκπτωση για την αγορά του επετειακού άλμπουμ GRRR! από οποιοδήποτε κατάστημα Public.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain