Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κωτσόβολος στα Windows Phone κινητά Δύο ολοκαίνουργιες εφαρμογές για smartphones με λειτουργικό της Microsoft
Δύο νέες εφαρμογές για συσκευές Windows Phone παρουσίασε η αλυσίδα Κωτσόβολος, σε συνέχεια των αντίστοιχων apps που είχε παρουσιάσει την προηγούμενη χρονιά για τις συσκευές της Apple (iPhone, iPad και iPod Touch). Μέσω των νέων εφαρμογών, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων Windows Phone μπορούν να αναζητήσουν εύκολα, ανά πάσα στιγμή, παντού και χωρίς τον υπολογιστή τους τα χιλιάδες προϊόντα των καταστημάτων Κωτσόβολος και του ηλεκτρονικού καταστήματος Electro World.


Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε όλες τις κατηγορίες συσκευών, να ενημερωθούν για τις τιμές και να δουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά καθώς και τα αξεσουάρ με τα οποία μπορούν να συνοδευτούν.
Επιπλέον η εφαρμογή για την αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει στοιχεία διαθεσιμότητας των προϊόντων στα καταστήματα, ώστε στη συνέχεια οι καταναλωτές να μπορούν να τηλεφωνήσουν ή να περάσουν από το κοντινότερο κατάστημα και να «δεσμεύσουν» το προϊόν που τους ενδιαφέρει. Τέλος, μέσα από τη λειτουργία «store locator»,οι καταναλωτές μπορούν να εντοπίσουν τα κοντινά τους καταστήματα και να τα βρουν εύκολα στο χάρτη
Αντίστοιχες λειτουργίες έχει και η εφαρμογή για το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας, ElectroWorld.gr, βοηθώντας τους τους καταναλωτές να αναζητούν τις συσκευές που τους ενδιαφέρουν, μέσα από τις σχετικές προϊοντικές κατηγορίες.
Αν θες να κατεβάσεις την εφαρμογή της αλυσίδας Κωτσόβολος πάτα εδώ
Αν θες να κατεβάσεις την εφαρμογή του Electroworld.gr πάτα εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain