Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Windows Phone 8X από την HTC: Επίσημα, με οθόνη 4,3 ιντσών και Beats Audio by Christin



Η HTC και η Microsoft συνεργάζονται στενά και δημιουργούν τα πρώτα Windows Phone 8 κινητά της ταϊβανέζικης εταιρείας. Και το όνομα του κορυφαίου αυτών: Windows Phone 8X by HTC.



Η HTC τιμάει το λειτουργικό που ενσωματώνει η συσκευή της και αυτό φαίνεται ακόμη και στο όνομά της! Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, όμως, να σας τονίσουμε κάτι που επιβεβαίωσε τις φήμες και τους ψιθύρους για το νέο smartphone Ναι είναιπανέμορφo! Κάποιοι θα μπορούσαν να «σχολιάσουν» ότι μοιάζει αρκετά με τα Lumia, η HTC, όμως, αντιπαρέρχεται τα σχόλια σημειώνοντας ότι το design έχει εμπνευστεί από το software που ενσωματώνουν. Τα Windows Phone 8, δηλαδή, και τα«εμβληματικά» tiles τους, τα οποία τα διαφοροποιούν από οποιαδήποτε άλλη πρόταση της αγοράς.
Ας μιλήσουμε, όμως, και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC 8X. Με μία οθόνη 4,3 ιντσών Super LCD 2 ανάλυσης1280×720 pixels με επικάλυψη Gorilla Glass 2, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στο 1.5GHz με 1GB RAM, οπίσθια κάμερα 8MPixels με single LED flash, εμπρόσθια στα 2.1MPixels με ultra-wide φακό με γωνία θέασης 88 μοίρες, 16GBαποθηκευτικό χώρο, Wi-Fi, υποστήριξη NFC και μία μπαταρία 1800mAh, τα specs του είναι άκρως ικανοποιητικά και, όπως φαίνεται, υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των Windows Phone 8. Και γι’ αυτούς που βρίσκονται σε μέρη που το LTE δηλώνει «παρών», να πούμε ότι αυτό το μοντέλο φυσικά και θα αξιοποιήσει τις δυνατότητές των δικτύων της 4ης γενιάς. Το βάρος, τώρα, της συσκευής φτάνει τα 130 γραμμάρια και οι διαστάσεις της τα 132.35 x 66.2 x 10.12 mm.
Στα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει ενσωματώσει η HTC στη συσκευή να σημειώσουμε, επιπλέον, την υποστήριξη τουBeats Audio, που υποστηρίζεται από έναν ενσωματωμένο ενισχυτή και τη λειτουργία ImageChop για συνεχείς λήψεις.
Το HTC 8X θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα ξεχωριστά χρώματα (μπλε, γραφίτη, κόκκινο της φωτιάς και κίτρινο – με το κόκκινο να διαβάζουμε ότι δε θα έρθει στην Ευρώπη), ενώ θα διατεθεί από το Νοέμβριο σε 50 χώρες ανά τον κόσμο και 150 δίκτυα. Φυσικά, θα έρθει και στη χώρα μας, με την τιμή του να υπολογίζεται στα 599 ευρώ.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain