Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Open Coffee Thessaloniki XXXV

Season premiere με νέες ιδέες και project προς παρουσίαση στην παρέα του Open Coffee. Η σεζόν εκκινεί στη Θεσσαλονίκη με την 35η συνάντηση της που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ενώ τις παρουσιάσεις ακολουθεί για όσους το επιθυμούν χαλαρό ποτό στο μπαρ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, για περισσότερη δικτύωση και συζήτηση γύρω από νέες ιδέες και startups.

Παρουσιάσεις
  • Οι Νίκος και Κωνσταντίνος Φ. Σαραφίδης, συνιδρυτές του Rentareto παρουσιάζουν τη νέα κοινωνική πλατφόρμα ενοικιάσεων που επιτρέπει σε χρήστες εύκολα και αξιόπιστα να νοικιάζουν αντικείμενα που διαθέτουν αλλά δε χρησιμοποιούν.
  • Ο Γιάννης Τζήμος, συνιδρυτής της εταιρίας ODM παρουσιάζει την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης Online παραγγελιών για καταστήματα εστίασης, καθώς και τις νέες υπηρεσίες που σχεδιάζουν έπειτα από ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και αρκετές χιλιάδες χρήστες.
  • Κάτι μαγειρεύουν οι Μιχάλης Γκόντας και Πέτρος Πιτσιλής  συνιδρυτές του Cookisto μέσω της νέας διαδικτυακής κοινότητας που σου επιτρέπει να βρεις υγιεινό, σπιτικό φαγητό από ταλαντούχους μάγειρες της διπλανής πόρτας καθώς και να καταχωρήσεις τις δικές σου σπιτικές δημιουργίες.
  • Οι τεχνολόγοι οχημάτων, Παντελής Ζάρκος και Στέλιος Πλακίδης παρουσιάζουν μία διαφορετική πρόταση μετακίνησης στην πόλη,  με το “Paastel trike project”.  Οι εμπνευστές και σχεδιαστές του πρωτότυπου και ηλεκτρικά υποβοηθούμενου τρίκυκλου ποδηλάτου παρουσιάζουν μία πρώτη έκδοση αυτού
Πηγή: proho.gr


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain