Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Θα απαγορευθεί η κυκλοφορία του iPhone 5 σε Ευρώπη και ΗΠΑ;


Δεν έχει ούτε δύο ημέρες που παρουσιάστηκε το iPhone 5 και είναι πιθανή ακόμη και η απαγόρευση κυκλοφορίας του στις δύο σημαντικότερες αγορές του κόσμου: αυτές των ΗΠΑ και της Ευρώπης.


Ο λόγος είναι τα ακαριαία αντανακλαστικά των HTC και Samsung οι οποίες αποφάσισαν να δώσουν ένα ακόμη επεισόδιο στην ατέλειωτη αλυσίδα αγωγών και ανταγωγών ανάμεσα στις εταιρείες τεχνολογίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Apple κατά την παρουσίαση του νέου της smartphone, το iPhone 5 θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα LTE. Όπως όμως είχαν δηλώσει οι δύο εταιρείες, το εν λόγω πρότυπο βασίζεται σε εκατοντάδες διαφορετικές πατέντες μέρος των οποίων κατέχουν οι ίδιες χωρίς να τις έχουν παραχωρήσει στην Apple.

Για το λόγο αυτό σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγή εναντίον της και μάλιστα θα ζητήσουν απαγόρευση κυκλοφορίας της συσκευής. Θα πετύχουν άραγε το στόχο τους; Μένει να το δούμε. Σε κάθε περίπτωση για άλλη μια φορά τόσο η Apple όσο και οι Samsung και HTC εξασφαλίζουν επιπλέον προβολή από ΜΜΕ και blogs και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain