Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ένας ολόκληρος κόσμος παιχνιδιών στις τηλεοράσεις της LG Mε το Game World αποκτάτε για εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία Smart TV παιχνιδιών




Το νέο της Smart TV game portal, Game World παρουσίασε η LG Electronics, αποκλειστικά για τις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D Smart TV. To portal παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη τρόπο να αναζητά, να αγοράζει και να χρησιμοποιεί εφαρμογές παιχνιδιών – τόσο σε 2D όσο και σε 3D – μέσω ενός διαδραστικού interface, ενώ οι χρήστες μπορούν να παίζουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια με το Magic Remote (το έξυπνο τηλεκοντρόλ) της LG ή με οποιοδήποτε χειριστήριο παιχνιδιού.


Η απλουστευμένη εμπειρία χρήστη ξεκινάει με το κυρίως μενού, που έχει σε εμφανή θέση μια μπάρα μενού με τέσσερις κατηγορίες – Featured, Top Chart, New και Genre – για γρήγορη πρόσβαση στα περιεχόμενα. Η κατηγορία Featured περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβάνοντας τα παιχνίδια που προτείνονται από την LG. Η Top Chart προσφέρει τα πιο διάσημα επί πληρωμή παιχνίδια καθώς και τις δωρεάν εκδόσεις. Η New κατηγοριοποιεί τα πιο πρόσφατα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Game World, ενώ στην κατηγορία Genre παρέχεται πρόσβαση σε τίτλους παιχνιδιών στις ακόλουθες κατηγορίες: action, adventure, arcade, puzzle, RPG, shooter, simulation, sports και strategy.
Το κυρίως μενού του Game World παρέχει επιπλέον ένα tutorial, με manuals και οδηγίες για παιχνίδι είτε με το Magic Remote είτε με χειριστήριο. Τέλος, η κατηγορία My Games συνδέει τους χρήστες με όλα τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει στο παρελθόν ενώ παρουσιάζει και μια λίστα με τα παιχνίδια που έχουν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα. Οι τίτλοι που θα είναι διαθέσιμοι στο Game World θα αποτελούνται κυρίως από τίτλους φιλικούς για την οικογένεια, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι συμβατοί με δυνατότητες κινήσεων μέσω του LG Magic Remote και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε 3D.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain