Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σεμινάριο ‘eCommerce for Beginners’ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Το σεμινάριο ‘eCommerce for Beginners’ απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ή οργανισμού τους. Επίσης σε επιχειρηματίες, στελέχη πωλήσεων ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχος ή ιδιώτη θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στη δημιουργία ευκαιριών πώλησης μέσω Internet. Δεν υπάρχει προϋπόθεση προηγούμενης γνώσης ή σχετικής εμπειρίας.


Τρόπος συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας, κάνετε κράτηση μέσω της φόρμας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας. Θα σας έρθει άμεσα ένα αυτόματο επιβεβαιωτικό e-mail ότι η αίτησή σας έχει ληφθεί μαζί με οδηγίες για τον τραπεζικό λογαριασμό κατάθεσης του ποσού της συμμετοχής σας. Μόλις κάνετε την κατάθεση του ποσού της συμμετοχής και μας στείλετε το αποδεικτικό, θα σας έρθει ένα ακόμα e-mail που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας, καθώς και οδηγίες για την παραλαβή της απόδειξης ή του τιμολογίου.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης ζήτησης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής είναι €250. Δίνεται έκπτωση 20% (τιμή €200) για όλους τους φοιτητές (φοιτητικό πάσο), αποφοίτους ΔΕΤ, μέλη του ΙΠΕ, ανέργους (κάρτα ανεργείας) και για group 3 ατόμων από τον ίδιο οργανισμό.

Το ELTRUN είναι το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα (ΦΕΚ 181/2001) με πάνω από 20 μέλη ερευνητές και ειδικούς επιστήμονες. Έχει εκπονήσει πάνω από 100 μελέτες / έρευνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 3.000 στελέχη σε θέματα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
http://www.eltrun.gr/events/ecommerce-for-beginners

Πηγή: proho.gr 




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain