Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Vodafone Safety Net

Η Vodafone δημιούργησε μια εφαρμογή Android που επιτρέπει στους γονείς να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο το παιδί χρησιμοποιεί τις λειτουργίες ενός smartphone.

Στις ρυθμίσεις του «Vodafone Safety Net» περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- ο ορισμός της διάρκειας εντός της ημέρας κατά την οποία το παιδί μπορεί να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο για κλήσεις και πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και η ρύθμιση του smartphone, ώστε να δέχεται κλήσεις μόνο από επιλεγμένο κατάλογο επαφών. Σε περίπτωση που η εφαρμογή απενεργοποιηθεί από το παιδί, ο γονιός θα ενημερωθεί σχετικά μέσω γραπτού μηνύματος (SMS).


Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από τα Vodafone Updates και AppSelect, αλλά και μέσα από το Play Store για όλους τους συνδρομητές κινητής επικοινωνίας. Για τους χρήστες που λειτουργούν το κινητό τους με ρυθμίσεις στη αγγλική γλώσσα, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη ως Vodafone Guardian.


To Vodafone Safety Net δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «bsafeonline: Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το διαδίκτυο», το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11084, ενώ για το πρόγραμμα bsafeonline μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα vodafone.gr/bsafeonline.

Πηγή: proho.gr


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain