Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Εξερευνώντας την Ελλάδα με το Vodafone Explore Greece



H Vodafone παρουσίασε το Vodafone Explore Greece, μία νέα εφαρμογή για smartphones που έχει ως στόχο να προωθήσει και να αναδείξει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Προσφέρεται δωρεάν και ήδη διατίθεται για Android smartphones ενώ σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη και για iPhone. Θα προωθηθεί δε στη διεθνή βάση συνδρομητών της Vodafone, οι συνδρομητές της οποίας θα ενημερώνονται για την ύπαρξη της εφαρμογής με την ενεργοποίηση του roaming κατά την είσοδό τους στη χώρα μας!


Τι θα κάνει όμως το Vodafone Explore Greece; Κατά βάση θα παρέχει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα ή για όσους βρίσκονται ήδη σε ελληνικό έδαφος. Περιλαμβάνει multimedia περιεχόμενο που ανανεώνεται διαρκώς, είναι απλό στη χρήση ενώ υποστηρίζει και GPS προκειμένου να ενημερώνει τον χρήστη για το τι ενδιαφέρον υπάρχει γύρω του –όλα τα παραπάνω προσφέρονται μέσα από μία λειτουργική πλατφόρμα που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει προϊόν «εξαγωγής καινοτομίας» και προς άλλες χώρες.

Είτε είναι συνδρομητές Vodafone, είτε ανήκουν σε άλλο δίκτυο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μέσα από την εφαρμογή χάρτες, πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς, διαμονή και μετακινήσεις, προτάσεις για φαγητό, ποτό και διασκέδαση και βέβαια παρουσιάσεις των παραλιών κάθε περιοχής, περιοχές με ιστορικό ενδιαφέρον αλλά και φυσική ομορφιά. Εννοείται πως υπάρχει και διασύνδεση με το Facebook ώστε οι χρήστες να μοιράζονται με τους φίλους τους καθετί ενδιαφέρον.

«Η εφαρμογή Vodafone Explore Greece, μας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε για την Ελλάδα, να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τις μοναδικές φυσικές ομορφιές μας, τον πολιτισμό μας και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε  και να συμβάλουμε μέσα από την τεχνολογία μας, αλλά και τη διεθνή παρουσία μας, στις προσπάθειες για την ανάπτυξη στη χώρα μας», δήλωσε κατά την παρουσίαση της εφαρμογής ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Γλαύκος Περσιάνης.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως στην ανάπτυξη και την υλοποίηση του Vodafone Explore Greece συνέβαλλαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και τα αγγλικά ενώ έπονται εκδόσεις στα ιταλικά και τα γερμανικά.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain