Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Readpoint.gr: το ψηφιακό περίπτερό σου



Προσφέρει χιλιάδες ελληνικά περιοδικά και βιβλία, τα οποία μπορείς να διαβάσεις, ανεξάρτητα από τη συσκευή που κρατάς στα χέρια σου. Ο λόγος για το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο e-na.gr, το οποίο πέντε χρόνια μετά τη δημιουργία του μετονομάστηκε σε readpoint.gr. 


Στο readpoint.gr, το πρώτο ελληνικό ψηφιακό περίπτερο και βιβλίο προσφέρει ταυτόχρονα Εφημερίδες, Περιοδικά και Βιβλία, οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των οποίων είναι διαθέσιμες σε πολύ χαμηλότερη τιμή (έως και 70%) σε Υπολογιστές, σε iPhones και σε Tablets. 

Ανάμεσα στις δυνατότητες που προσφέρει, ξεχωρίζουν εκείνες της αρχειοθέτησης, της δημιουργίας αποκομμάτων,της  αποστολής σε φίλους καθώς και της διανομής μέσω των Social Media. Στα πλεονεκτήματα του ReadPoint συμπεριλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα ανάγνωσης χωρίς να απαιτείται η σύνδεση στο διαδίκτυο, η αξιολόγηση και η δυνατότητα αποστολής μιας έκδοσης ως δώρου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ReadPoint, η Planet Interactive (η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την υλοποίησή του) διοργανώνει μεγάλη κλήρωση με δώρο 1 ταξίδι για δύο  στο Euro 2012 και ταυτόχρονα προσφέρει έκπτωση 10% στους νέους συνδρομητές. 
 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain