Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Open Coffee Athens XLVIII

Το καλοκαίρι είναι εδώ, το Open Coffee επίσης. Το τελευταίο ραντεβού αυτής της σαιζόν λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Με ζέστη ή χωρίς, όπου συγκεντρώνονται ενδιαφέροντες άνθρωποι ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν και η κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν σας προσκαλεί για μία ακόμα βραδιά έντονης δικτύωσης με αφετηρία και προορισμό τις startups.


Ομιλητές
- Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το imoney, μία φιλόδοξη και ιδιαίτερα πρακτική σουίτα διαδικτυακών εφαρμογών που επιχειρεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά μας.

- Ο Ειρηνέος Φιλιππίδης & ο Δημήτρης Αναγνώστου, συνιδρυτές του Groopio, θα παρουσιάσουν την πρωτη ελληνική πλατφόρμα crowdfunding, που μετρά ένα μήνα ζωής και ήδη πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, επίσης το πώς αυτή είναι χρήσιμη για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρεία.

- Οι Themis Brink & Aris Brink, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν την Rebel Crew Games, την πρώτη ελληνική εταιρία εφαρμογών και παιχνιδιων που πρόσφατα διακρίθηκε ως Official Honoree στα Webby Awards 2012, καθώς και τα μελλοντικά της βήματα.

Πότε;
Ο καφές σερβίρεται από τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου για τις πρώτες επαφές.
Στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Τόπος
Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138

Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain