Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Lenovo Exclusive Stores στην Ελλάδα

Η Lenovo δηλώνει ανακοινώνει το άνοιγμα των πρώτων αποκλειστικών της καταστημάτων, Lenovo Exclusive Stores, σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Τα LES είναι αποκλειστικά καταστήματα προϊόντων της Lenovo, που φέρουν το λογότυπο και το branding της εταιρίας. Σχεδιασμένα για να μυήσουν τους καταναλωτές στον τεχνολογικό κόσμο της δεύτερης μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρείας προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, τα LES εκθέτουν και πωλούν τις πιο σύγχρονες σειρές των desktops, laptops και tablets της Lenovo καθώς και τα πιο μοντέρνα συνοδευτικά αξεσουάρ. Και τα δύο καταστήματα επιτρέπουν στους καταναλωτές να ζήσουν την εμπειρία των προϊόντων Lenovo, να τα δουν, να τα αγγίξουν αλλά και να τα δοκιμάσουν, σ’ ένα χώρο αποκλειστικά σχεδιασμένο για να τα αναδείξει, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για όλους τους υπολογιστές Lenovo.

Όπως δήλωσε και ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo στην Ελλάδα: «Η απόφαση μας για την υλοποίηση των Lenovo Exclusive Stores αποδεικνύει ότι η Lenovo συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην Ελληνική αγορά. Τα Lenovo Exclusive Stores προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τον χρήστη οποίος μπορεί να περιηγηθεί και να δει από πρώτο χέρι τις τεχνολογίες της Lenovo στις διάφορες κατηγορίες της αγοράς».

Από τότε που η Lenovo εξαγόρασε το τμήμα προσωπικών υπολογιστών της IBM εισήγαγε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών υπολογιστών, με ιδιαίτερο design και μοναδική απόδοση που εξυπηρετούν διαφορετικά τμήματα της αγοράς- από τα IdeaPad και IdeaCenter laptops, tablets και all-in-one desktops που απευθύνονται σε καταναλωτές, μέχρι τα ThinkPad laptops, tablets και ThinkCentre desktops για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και τα ολοκαίνουρια λεπτά Ultrabooks.

Επισκεφθείτε το Lenovo Exclusive Store στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Πυλαίας στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Θέρμης μετά το Praktiker, καθώς και το Lenovo Exclusive Store στην Πάτρα, στη Νέα Εθνική οδό 208, για τις προσωπικές σας αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Οι πωλητές των Lenovo Exclusives είναι καθημερινά στον πολυτελή χώρο της έκθεσης για να σας ενημερώσουν για τα ξεχωριστά προϊόντα και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καταλληλότερο προϊόν για τις ανάγκες σας.

Πηγή: proho.gr


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain