Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Νέα business PCs από την HP Για χρήστες και τμήματα IT των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών.



Τη νέα πλήρη σειρά φορητών υπολογιστών αλλά και desktop PCs για επαγγελματίες χρήστες παρουσίασε η HP. Η πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει είκοσι προϊόντα έχει ως στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες (όσο σύνθετες ή ιδιαίτερες είναι αυτές) των χρηστών και τμημάτων ΙΤ των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών.


Ανάμεσα στα νέα μοντέλα ξεχωρίζουν:

- Το κομψό HP SpectreXT Pro, το Ultrabook με Windows 7 Professional και το ενσωματωμένο TPM chip ασφαλείας που προστατεύει τα δεδομένα των emails καθώς και τις πληροφορίες που υπάρχουν στον σκληρό δίσκο τύπου SSD. Το SpectreXT Pro θα είναι άμεσα διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες.

- Tα νέα Ultrabook, όπως το HP EliteBook Folio 9470m  που συνδυάζει την κομψή, ελαφριά σχεδίαση που οι χρήστες επιθυμούν με λειτουργίες για επιχειρήσεις και IT αξιοπιστία. Με πάχος μόλις 19 χιλιοστά και βάρος λίγο μεγαλύτερο από 1, 58 κιλάκαι οθόνη 14 ιντσών. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Οκτώβριο.

- Τη σειρά p των HP EliteBook notebooks, που έχει σχεδιαστεί για αντοχή σε κραδασμούς, σκόνη, υψόμετρο, θερμοκρασία και πτώσεις. Σ’ αυτά περιλαλαμβάνεται το EliteBook 2170p, το μικρότερο και ελαφρύτερο business notebook της HP, με οθόνη 11,6 ιντσών,, βάρος λιγότερο από 1,31 κιλά και αυτονομία μπαταρίας μεγαλύτερη των 9 ωρών. Επιπλέον, το νέο HP EliteBook 2570p διατίθεται με οθόνη υψηλής ευκρίνειας 12,5 ιντσών, οπτικό δίσκο και δυνατότητες εξωτερικής συνδεσιμότητας, όπως σε 4G ασύρματο WAN για LTE.  Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν άμεσα.

- Τις τρεις (άμεσα διαθέσιμες) σειρές desktop PCs – το HP Compaq Pro 4300 Business Desktop, το HP Compaq Pro 6300 και το HP Compaq Elite 8300 – που φέρνουν ισορροπία στη διαχείριση της ασφάλειας, της ευελιξία και της αξιοπιστίας.

- Τις νέες λύσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου του HP Premier Image για πιο καθαρή και γρήγορη εμπειρία χρήσης με βελτιωμένη ανάπτυξη και HP BIOS Protection, που προστατεύει το hardware από ιούς και άλλες απειλές, σύμφωνα με τις οδηγίες του National Institute of Standards and Technology (NIST).

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain