Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Social media σε ελληνικό MBA!


Μαθήματα όσον αφορά στην σωστή αξιοποίηση των social media και γενικότερα των online εργαλείων από τις επιχειρήσεις ξεκινά το -συχνά πρωτοπόρο- Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του MBA International. Το τελευταίο είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και θα πρέπει να επισημανθεί πως το ΟΠΑ μάλλον είναι από τα πρώτα ΑΕΙ στην Ευρώπη που επιδιώκει να διδάξει σε τέτοιο βαθμό τρόπους αξιοποίησης των social media.
Σύμφωνα με το Be eBusiness, οι νέοι φοιτητές του MBA International, πέραν των “κλασικών” μαθημάτων, θα έχουν στη διάθεση τους μαθήματα όπως: Business Marketing fundamentals, Search Engine Optimization (SEO), Web Analytics, Pay-per-Click, Social Media, eCommerce Conversion Optimization και On-line PR.
Τα παραπάνω μαθήματα, διάρκειας περίπου 20 ωρών το κάθε ένα, θα γίνονται μέσω eLearning – δηλαδή μέσω του υπολογιστή του κάθε σπουδαστή με εξαιρετικό υλικό που έχουν οι εισηγητές βιντεοσκοπήσει και συγχρονίσει με παρουσιάσεις. Οι εισηγητές περιλαμβάνουν κορυφαία ονόματα του κλάδου που διδάσκουν σε πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών. Σημειωτέον πως τα online μαθήματα διατίθενται από την εταιρεία Market Motive, συνεργάτης της οποίας για τα Βαλκάνια και την Τουρκία είναι το Be eBusiness, και θα είναι διαθέσιμα και σε ιδιώτες.
Οι ενδιαφερόμενοι για το μεταπτυχιακό, το κόστος του οποίου είναι 12.000 ευρώ, θα πρέπει πάντως να κάνουν γρήγορα, γιατί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το έτος που ξεκινά Σεπτ. ’12, λήγει στις 31 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του MBA International.

Πηγή: deasy

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain