Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οδηγός Android από τα Public

Τα καταστήματα Public κάνουν αφιέρωμα στο Android και καλούν όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα για το Νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets.

Συγκεκριμένα, τα Public δημιούργησαν το Android Guide (http://media.public.gr/Article-Pages/AndroidGuide-v2.pdf), έναν οnline οδηγό που θα ενημερώσει αλλά και απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των χρηστών σχετικά με το Android.

Το Android Guide χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες για την αναλυτική και πληρέστερη ενημέρωση των καταναλωτών, ξεκινώντας από γενικές πληροφορίες και καταλήγοντας σε πιο εξειδικευμένες συμβουλές για τους πιο απαιτητικούς. Ειδικότερα, η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με βασικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού Android, ενώ ακολουθούν οι επόμενες δύο με έναν ενημερωμένο οδηγό αγοράς για smartphones και tablets για όσους προσπαθούν να εντοπίσουν την συσκευή των ονείρων τους και με συμβουλές για το σωστό τρόπο ρύθμισης της Android συσκευής.

Η τελευταία ενότητα του οδηγού των Public απευθύνεται κυρίως στους πιο προχωρημένους users και gamers, αφού περιλαμβάνει έξυπνες λύσεις τεχνολογίας για εξειδικευμένα προϊόντα και λειτουργίες.

http://www.public.gr/android-month/

Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain