Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Logitech Ultrathin Keyboard Cover: Το καλύτερο αξεσουάρ για το νέο iPad που έχεις δει



H Logitech μάς έχει, έτσι κι αλλιώς, συνηθίσει σε «έξυπνα» περιφερειακά… Αυτή τη φορά, εμπνέεται από το νέο iPad -αλλά και το iPad 2- κυκλοφορώντας ένα αξεσουάρ, που, πραγματικά, θα απογειώσει την ταμπλέτα της αμερικανικής εταιρείας. Μία θήκη-πληκτρολόγιο που θα αγαπήσεις, όσο και το ίδιο το iPad.


 Το Logitech Ultrathin Keyboard Cover ξεφεύγει από την τυπική λογική των αξεσουάρ που έχεις ήδη δει για το iPad. Διαθέτοντας «έξυπνη» σχεδίαση, προσφέρει προστασία για την ταμπλέτα σου, ενώ, παράλληλα, είναι και ιδιαίτερα λειτουργικό, καθώς ενσωματώνει και πληκτρολόγιο. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για να αποτελεί τον απόλυτο «συνοδό» της αγαπημένης σου συσκευής.

 Συγκεκριμένα, προστατεύει την οθόνη του μ’ ένα λεπτό αλουμινένιο κάλυμμα, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο με σύνδεση Bluetooth. Ακολουθώντας τη λογική του Smart Cover της Apple, το Logitech Ultrathin Keyboard Cover προσαρμόζεται, γρήγορα και με ασφάλεια, πάνω στο iPad με μαγνήτη, ενώ μπορεί να συγκρατεί την ταμπλέτα σε δύο θέσεις ανάλογα με τη χρήση – από την πληκτρολόγηση έως την παρακολούθηση μιας ταινίας. Όσο για την μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής 6 μήνες (με μέσο όρο χρήσης τις 2 ώρες ανά μέρα). Τέλος, το υπέρλεπτο κάλυμμα έχει τη δυνατότητα να ανοίγει αυτόματα το iPad, αλλά και να το βάζει σε «sleep mode» όταν το κλείνετε.

 Tο Logitech Ultrathin Keyboard Cover θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Μάιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €99,99.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain