Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Νέα σειρά φορητών υπολογιστών της Toshiba

Νέες σειρές φορητών υπολογιστών τόσο για επαγγελματική όσο και προσωπική χρήση παρουσίασε η Toshiba Europe. Οι προδιαγραφές τους αντανακλούν την αυξανόμενη ζήτηση για πολυμέσα σε 2D και 3D σε φορητούς υπολογιστές για ταχύτατη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συσκευών  ή συνδέσεων στο διαδίκτυο.

Η πραγματικότητα αυτή είναι εμφανής σε όλα τα μοντέλα των σειρών Satellite C-, Satellite L- και Satellite P-, το φορητό κέντρο ψυχαγωγίας Qosmio X870 και τη νέα σειρά Satellite Pro για επαγγελματική χρήση. Πέραν αυτού η σειρά Satellite P855 είναι η πρώτη σειρά Satellite με  3D τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν 3D ταινίες χωρίς να χρειάζεται να φορέσουν 3D γυαλιά. Οι νέες σειρές φορητών υπολογιστών της Toshiba θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

«Οι καινούριες σειρές αποτελούν το επόμενο βήμα στη στρατηγική της Toshiba να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών φορητών υπολογιστών με όμορφο σχεδιασμό και αξία ως επένδυση» τόνισε ο κ. Andy Bass, Αντιπρόεδρος DS, Πωλήσεων & Marketing για την Ευρώπη. «Για να το επιτύχουμε αυτό η σειρά Satellite διαθέτει ενισχυμένα χαρακτηριστικά όπως είναι οι τελευταίες θύρες διασυνδέσεων και ανώτερη 3D τεχνολογία όπως 3D χωρίς τη χρήση γυαλιών και μετατροπή 2D σε 3D».

Πηγή: proho.gr


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain