Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Sony Xperia Sola Πήρε φόρα η Sony



Με το όχι και τόσο «εύηχο» όνομα (στα ελληνικά τουλάχιστον) εισάγει η Sony ένα νέο smartphone στην αγορά. Το Sony Xperia Sola είναι η καινούργια πρόταση της νεοσύστατης –στα κινητά τηλέφωνα- Sony, η οποία δείχνει ότι είναι έτοιμη για την αντεπίθεσή της στο συγκεκριμένο χώρο. Η νέα της πρόταση κατεβαίνει ένα επίπεδο στο μέγεθός της, καθώς η οθόνη είναι 3,7 ιντσών, ξεφεύγοντας από τις συνήθεις πλέον προτάσεις των 4-4+ ιντσών.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η τεχνολογία της οθόνης, η οποία σύμφωνα με τη Sony επιτρέπει το χειρισμό της συσκευής (έστω και σε ένα βαθμό) ακόμα και αν το δάχτυλο του κατόχου βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την οθόνη (έως 2 εκατοστά), χωρίς δηλαδή απαραίτητα να ακουμπάει επάνω της. Η συγκεκριμένη τεχνολογία ονομάζεται floating touch και περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτουργεί περιμένουμε να δούμε με τη συγκεκριμένη συσκευή από κοντά, καθώς είναι η πρώτη που την ενσωματώνει.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Xperia Sola είναι ένα Android smartphone που προσφέρει διπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα ανάλυσης 5 megapixels, όλες τις σύγχρονες μορφές ασύρματης επικοινωνίας (Wifi, Bluetooth αλλά και NFC), ενσωματωμένη μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD κ.α.
Η συσκευή αναμένεται στην αγορά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain