Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Panda Antivirus Pro 2012 για Windows 8

Τη διάθεση της beta έκδοσης του Panda Antivirus Pro 2012 με συμβατότητα στα Windows 8 ανακοίνωσε η Panda Security. Οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα έχουν τα οφέλη της καλύτερης προστασίας από malware.

Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τη νέα beta έκδοση του Panda Antivirus Pro 2012 από τη διεύθυνση http://www.pandasecurity.com/windows8 Το Panda Antivirus Pro 2012 είναι η πιο εύκολη στη χρήση λύση προστασίας της σειράς οικιακών προϊόντων 2012 της Panda, σχεδιασμένη ειδικά να προσφέρει τη μέγιστη προστασία με τη λιγότερη επίπτωση στην επίδοση του συστήματος.

Σύμφωνα με τον Enrique Aguilera, Consumer Sales & Marketing Vice President της Panda Security: «Ήταν ουσιώδες για μας να κάνουμε συμβατή τη σειρά των προϊόντων 2012 με το αναμενόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Για περισσότερα από 20 χρόνια, στην Panda Security καινοτομούμε αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες για την προστασία των πελατών μας από όλα τα είδη των απειλών. Είμαστε πάντα εκεί που μας χρειάζονται οι χρήστες».

Πηγή: proho.gr




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain