Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Game of Thrones ΙΙ στη Nova Πρεμιέρα στις 3 Απριλίου, 48 ώρες μετά την Αμερική.



Το «Game of Thrones», η εξαιρετική τηλεοπτική σειρά με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα, έρχεται τον Απρίλιο αποκλειστικά στη Nova, σε High Definition ποιότητα, με το δεύτερο κύκλο επεισοδίων.


Με διαφορά μόλις 48 ωρών από την προβολή του στην Αμερική, ο νέος κύκλος της βραβευμένης (με Emmy και Χρυσή Σφαίρα) σειράς θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 3 Απριλίου 2012 και κάθε Τρίτη στις 22:00, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema1 & Novacinema HD, καθώς επίσης και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη από το Novacinema3 στις 23:00 και κάθε Σάββατο από το Novacinema1 (μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα των 22.00).

Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία Νοva on demand κάθε Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο ένα νέο επεισόδιο, προκειμένου οι συνδρομητές Nova να το απολαύσουν σε High Definition ποιότητα, οπότε αυτοί επιλέξουν.

Λίγο πριν τις 3 Απριλίου, τα 10 συναρπαστικά επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς που κεντρίζει και απογειώνει την ενήλικη φαντασία, θα είναι κοντά στους συνδρομητές της Nova, για ένα ολόκληρο τριήμερο, σε ένα χορταστικό μαραθώνιο που θα προβληθεί στο Novacinema3, από την Παρασκευή 30/3 μέχρι την Κυριακή 1/4, από τις 23:00.

Αν δεν σε πείσαμε με τα παραπάνω, ρίξε και μια ματιά στο τρέιλερ της σειράς που ακολουθεί.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain