Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πρόγραμμα "Discover Vodafone"

Η Vodafone Ελλάδος μετά την επιτυχία του περσινού Προγράμματος «Discover Vodafone» συνεχίζει και φέτος να προσφέρει σε τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων ή Πολυτεχνικών σχολών τη δυνατότητα να γνωρίσουν το συναρπαστικό χώρο των τηλεπικοινωνιών αλλά και να αποκτήσουν ουσιαστική εργασιακή εμπειρία αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τις δυνατότητες τους.

Το πρόγραμμα «Discover Vodafone» διαρκεί 12 μήνες και περιλαμβάνει εργασία σε τρία διαφορετικά τμήματα της εταιρίας. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα τμήμα που έχει άμεση επαφή με τον πελάτη (κατάστημα ή/και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) και δύο από τα βασικά τμήματα της εταιρίας, συμμετέχοντας σε ενδιαφέροντα έργα στους τομείς του Marketing, της Τεχνολογίας, των Οικονομικών κ.ά.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το πρόγραμμα «Discover Vodafone» μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση discover.gr@vodafone.com, μέχρι τις 30 Απριλίου 2012.

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το http://www.vodafone.gr/discover.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Vodafone έχει από καιρό θεσπίσει στενή συνεργασία με την Πανεπιστημιακή κοινότητα και τους νέους με ενέργειες όπως τη συμμετοχή της σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων.

Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain