Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Apple to launch TV Service Xριστούγεννα του 2012




Πολλοί έχουν σωστά σημειώσει ότι σήμερα μία εταιρεία για να έχει υπόσταση στον τομέα της τηλεόρασης [ευρύτερο ή μη] θα πρέπει να έχει τον δικό της 'κανάλι'. Την δική της πλατφόρμα που θα αποτελέσει την βάση για να στηριχθεί το όλο εγχείρημα. Η Apple λοιπόν θα το παρουσιάσει μέσα στο χρόνο...


Όσοι είναι μέσα στα πράγματα, έχουν αντιληφθεί το τελευταίο διάστημα την κινητικότητα της Apple με παρόχους. σε όλες τις μεγάλες 'αγορές' του πλανήτη.

Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα έγκυρου Αμερικανικού τύπου, πριν τα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους η Apple θα λανσάρει μία on line υπηρεσία που θα αφορά 'Internet streaming service'.
Η υπηρεσία θα είναι συνδρομητική και θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν streaming αρχείων εικόνας [video] απευθείας στην τηλεόραση, διαμέσου του διαδικτύου.
Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Apple σκοπεύει να λανσάρει τηλεοπτικά κανάλια ως εφαρμογές [apps].
Πολλοί φυσικά έσπευσαν να ισχυριστούν ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί τον προπομπό για την επερχόμενη τηλεόραση της Apple, τοποθετώντας χρονικά το λανσάρισμα της παράλληλα με την πλατφόρμα ή αρχές του 2013...

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain