Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν βιβλία για τα Social Media

Το μάρκετινγκ στα social media είναι κάτι που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά η ελληνική βιβλιογραφία πάνω στο θέμα είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη.

Οι Έλληνες μαρκετίστες μέχρι τώρα θα έπρεπε να καταφύγουν σε ξενόγλωσσες εκδόσεις προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που έχει αυτή η νέα μορφή επικοινωνίας. Ακόμη δηλαδή και αν δεν είχαν πρόβλημα με τη γλώσσα, θα ήταν αναγκασμένοι να διαβάζουν βιβλία τα οποία δεν λάμβαναν υπόψη τους την ελληνική πραγματικότητα.

Ευτυχώς όχι πια. Εδώ και λίγες ημέρες όσοι ενδιαφέρονται για το social media marketing έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τέσσερα διαφορετικά βιβλία για το θέμα.

Γραμμένα από τον Social Media Coach απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε ανθρώπους που έχουν ήδη αρκετή εξοικείωση με το θέμα.

Τα δύο πρώτα με τίτλο
και
αποτελούν μια πλήρη εισαγωγή στα social media κατανοητή ακόμη και σε άτομα που δεν έχουν προηγούμενες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

Τα άλλα δύο με τίτλο
και
απευθύνονται σε κάπως πιο έμπειρους χρήστες και εξηγούν με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το Facebook για την αποτελεσματική και κυρίως δωρεάν προβολή του.

Μην περιμένετε λοιπόν. Κατεβάστε τα τώρα!


Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain