Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η Samsung παρουσιάζει το μέλλον της οικιακής ψυχαγωγίας

Η Samsung Electronics παρουσίασε τα νέα προϊόντα Ήχου και Εικόνας (TV και AV) στο Samsung European Forum 2012, τα οποία αποτελούν πιο έξυπνες λύσεις οικιακής ψυχαγωγίας με αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι ευέλικτες στις αναδυόμενες προκλήσεις του κλάδου.
Η εταιρεία έδωσε μία πρώτη γεύση στο ευρωπαϊκό κοινό για τα προϊόντα που διατίθενται στις αντίστοιχες αγορές.

«Έξυπνη» Διαδραστικότητα (Smart Interaction)
Η νέα τεχνολογία Smart Interaction της Samsung προσφέρει στους χρήστες της Smart TV μία νέα, πιο φυσική και διαδραστική προσέγγιση στη χρήση της τηλεόρασης – «σπάζοντας» τα φυσικά όρια μεταξύ του χρήστη και της οθόνης.

Οι χρήστες των νέων Smart TVs επικοινωνούν διαδραστικά με τις τηλεοράσεις τους μέσω φωνητικών εντολών, αναγνώρισης προσώπου και ελέγχου κίνησης. Οι νέες προηγμένες λειτουργίες εμπλουτίζουν την εμπειρία του χρήστη σε μια ανταγωνιστική αγορά τηλεόρασης, που εκτιμά την ευκολία, την άνεση και τις αυξημένες δυνατότητες επιλογής.
Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να τερματίσουν τη λειτουργία της τηλεόρασής τους, να θέσουν σε λειτουργία επιλεγμένες εφαρμογές ή να αναζητήσουν περιεχόμενο μέσω διαδικτύου, χωρίς να αγγίξουν το τηλεχειριστήριο.

Τις δυνατότητες της «έξυπνης» διαδραστικότητας (Smart Interaction) μπορεί να ανακαλύψει ο χρήστης στις τηλεοράσεις ναυαρχίδες της εταιρείας για το 2012, συμπεριλαμβανομένων των σειρών LED ES8000, LED ES7000 και Plasma E8000.

Η ενσωματωμένη κάμερα και τα δύο μικρόφωνα βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του ελέγχου κίνησης και της φωνητικής εντολής, αντίστοιχα. Η «έξυπνη» διαδραστικότητα (Smart Interaction) υποστηρίζει 30 γλώσσες και 26 ενσωματωμένες εντολές, παρέχοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει την τηλεόρασή του, χωρίς επιπρόσθετες συσκευές.

Τα Premium Audio Dock Systems προσφέρουν πρωτόγνωρη ποιότητα ήχου στο σπίτι
Με την υβριδική τεχνολογία Vacuum Tube Amplifier της Samsung, το νέο DA-E750 Audio Dock αποτελεί το πρώτο σύστημα δύο υποδοχών (dual-dock) της εταιρείας για τους λάτρεις του ήχου υψηλής πιστότητας. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα συσκευών Samsung και Apple, συμπεριλαμβανομένων των GALASY S II, GALAXY Note, GALAXY Player, GALAXY Tab, iPhone και iPad, μέσω ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης.

Συνδυάζοντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου, ντυμένη σε μία καλαίσθητη συσκευή, το DA-Ε750 αποπνέει κομψότητα με γυαλιστερό φινίρισμα για να συνδυάζεται άψογα στη διακόσμηση του κάθε σπιτιού.

Το νέο Samsung DA-Ε750 είναι ένα σύστημα 2.1 καναλιών με ενσωματωμένο subwoofer συνολικής ισχύος 100 Watt.
Προσφέρει υψηλή φορητότητα, υποστήριξη ασύρματης αναπαραγωγής των αρχείων ήχου, μέσω των λειτουργιών AllShare για τις Samsung GALAXY συσκευές, Airplay για τις Apple συσκευές ή μέσω Bluetooth®. Επίσης, διαθέτει αναλογική (composite) θύρα εισόδου και μια θύρα USB για άμεση αναπαραγωγή αρχείων MP3, WMA και WAV, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει σύνδεση music player ή σκληρού δίσκου.

Παράλληλα, το κομψό Samsung DA-E650, αποτελεί ένα συνδυασμό υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας, καθώς προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και δύο υποδοχές (dual-dock) για σύνδεση με συσκευές Samsung GALAXY και Apple iOS. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης των μπαταριών των συγκεκριμένων συσκευών. Με συνολική ισχύ 40W και ενσωματωμένο subwoofer, το DA-E650 παρέχει δυναμικό ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Το DA-E650 διαθέτει είσοδο AUX, υποστηρίζει σύνδεση με συσκευές Bluetooth και αναπαραγωγή αρχείων MP3, WMA και WAV μέσω USB.

Η υβριδική τεχνολογία Vacuum Tube Amplifier της Samsung υποστηρίζεται επίσης στο HT-E6750W, τη ναυαρχίδα 7.1 καναλιών Blu-ray 3D Home Theater της Samsung. Με την τεχνολογία 3D Sound Plus της Samsung, το HT-E6750W προσφέρει πιο φυσικό, πλούσιο και αρμονικό ήχο υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία Crystal Amp Plus προσδίδει επιπλέον ισχύ στο σύστημα για κρυστάλλινο ήχο, ενώ το διπλό subwoofer υπόσχεται καλύτερο ήχο στις χαμηλές συχνότητες.

Νέα σειρά φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών SMART
Μετά την επιτυχία της Samsung SH100, η νέα σειρά ασύρματων SMART συσκευών της Samsung περιλαμβάνει πέντε Wi-Fi φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες. Η Samsung WB850F ηγείται της νέας σειράς των φωτογραφικών μηχανών SMART Wi-Fi και διαθέτει οπτικό zoom 21x, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ταξίδια.

Με τις λειτουργίες Wi-Fi Direct και Social Sharing, οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν να συνδέσουν τη φωτογραφική τους μηχανή σε ένα τηλέφωνο ή ταμπλέτα και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Photobucket, Picasa ή YouTube σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, χάρη στο χαρακτηριστικό DualView της Samsung και την εμπρόσθια 1,5 ιντσών οθόνη LCD, ο χρήστης μπορεί να φωτογραφίσει τον εαυτό του.

Η σειρά SMART περιλαμβάνει επίσης τη λεπτή και κομψή Samsung ST200F, η οποία δεν είναι μόνο η τέλεια λύση για τις μικρές τσάντες ή την τσέπη, αλλά επίσης επιτρέπει μέσω Wi-Fi την αποθήκευση των φωτογραφικών σε έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Auto Backup, ή σε ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο στο cloud, με τις λειτουργίες AllShare Play και Microsoft SkyDrive, καθιστώντας τις προσβάσιμες από οπουδήποτε.

Με τη λειτουργία Samsung Mobile Link το Wi-Fi γίνεται παιχνίδι, επιτρέποντας την ανταλλαγή, αποθήκευση και προβολή των φωτογραφιών σε σταθερές και φορητές συσκευές. Επιπλέον, το εργαλείο TV Link προσφέρει ευκολία στην άμεση και στιγμιαία σύνδεση με ένα οικιακό δίκτυο συσκευών και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Με ένα μόνο άγγιγμα των φωτογραφιών ή βίντεο, ο χρήστης μπορεί να τις ανεβάσει ασύρματα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, μέσω του Social Sharing. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τα AllShare lockers για λήψη δεδομένων σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Μέσω Wi-Fi, η αποστολή των φωτογραφιών με e-mail από την Samsung SMART camera γίνεται μία απλή και εύκολη διαδικασία. Το πληκτρολόγιο πάνω στην οθόνη επιτρέπει την αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων που θα συνοδεύουν τις εικόνες.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain