Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η Samsung «Σπάει το φράγμα» των «έξυπνων» ηλεκτρονικών ειδών

Η Samsung Electronics παρουσίασε τη νέα γκάμα των προϊόντων της στο Samsung Forum 2012 σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστή στη φιλοσοφία της, «Σπάμε το φράγμα», η Samsung ανακοίνωσε τη στρατηγική ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή αγορά, εστιάζοντας στη διάθεση προϊόντων με υψηλή δυνατότητα συνδεσιμότητας και περιεχομένου μέσω πολλαπλών συσκευών - από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές και φωτογραφικές μηχανές, έως και οικιακές συσκευές.
Εντός του 2011, η Samsung Electronics σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων ύψους 143 δις δολαρίων Η.Π.Α. στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρεία κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση του μεριδίου αγοράς σε δέκα κατηγορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων, για πρώτη φορά, των κινητών τηλεφώνων.

Παράλληλα, η Samsung λάνσαρε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) σε παγκόσμιο επίπεδο υπό το πρίσμα της «Ελπίδας για τη Νεολαία στην Ευρώπη» (Hope for Youth in Europe). Για παράδειγμα, στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τα Παιδικά Χωριά SOS, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των τεχνολογικών δεξιοτήτων των νέων για ένα καλύτερο μέλλον. Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη ενός e-learning προγράμματος, δωρεά προϊόντων, καθώς και την προσφορά εθελοντικής εργασίας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη από το ανθρώπινο δυναμικό της Samsung.

Samsung Smart TV: Εξαιρετική ποιότητα, Μοναδικό περιεχόμενο
Για το 2012, η Samsung έχει «σπάσει το φράγμα», επεκτείνοντας τα όρια της οικιακής ψυχαγωγίας, με σκοπό να ανταποκρίνεται στο έπακρο στις ανάγκες των καταναλωτών της και τις νέες προκλήσεις της αγοράς. Η εταιρεία παρουσίασε τις καινοτομίες της για το 2012, σύμφωνα με τους τρεις κατευθυντήριους άξονες: την «Έξυπνη» Διαδραστικότητα (Smart Interaction), το «Έξυπνο» Περιεχόμενο (Smart Content) και την «Έξυπνη» Αναβάθμιση (Smart Evolution). Η νέα οικογένεια προϊόντων της Samsung προσφέρει διευρυμένο περιεχόμενο, ευφυές περιβάλλον χρήστη, διαδραστικό έλεγχο, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Η ES8000 LED TV, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά εντός του 2011, διαθέτει το λεπτό πλαίσιο της Samsung και αναβαθμίζεται με την προσθήκη μιας νέας «έξυπνης» βάσης και την αύξηση του μεγέθους της οθόνης σε έως 75 ίντσες. Χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή της, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλαπλές εργασίες, ταυτόχρονα, καθώς πλοηγούνται στο διαδίκτυο ή κατεβάζουν εφαρμογές. Μια ποικιλία περιεχομένου είναι διαθέσιμη μέσω του Samsung Apps, το δημοφιλέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών για τηλεοράσεις. Επιπλέον, διαθέτει μια ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο, για τις λειτουργίες των φωνητικών εντολών, αναγνώρισης προσώπου και ελέγχου κίνησης, και ένα γρήγορο διπύρηνο επεξεργαστή για multitasking εργασίες.

Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη 55 ιντσών Super OLED TV, αποτελώντας τη συνέχεια της σημαντικής εμπειρίας της Samsung στην κατασκευή OLED οθονών, έχοντας κατασκευάσει πάνω από το 90% του συνόλου αυτής της κατηγορίας οθονών σε παγκόσμιο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Samsung, η Super OLED TV προσφέρει την απόλυτη ζωντάνια, ταχύτητα και λεπτότητα εικόνας, σε συνδυασμό με το ρεαλισμό, την ενισχυμένη ακρίβεια χρωμάτων και την υψηλή ποιότητα εικόνας κατά την κίνηση ακόμη και στις πιο γρήγορες σκηνές.


Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain