Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πάνω από 3 εβδομάδες διαρκεί ταινία στο YouTube


Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Δεν θέλαμε να γράψουμε ώρες ή έστω ημέρες. Διαβάσατε σωστά. Μία ταινία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανεβασμένη στο YouTube έχει διάρκεια που υπερβαίνει τις τρεις εβδομάδες.
Πρόκειται για ένα βίντεο που γύρισε ο 22χρονος Jonathan Harchick ένας σχεδιαστής εφαρμογών για iPhone ο οποίος ζει στο Pittsburgh της Pennsylvania. Η διάρκεια του είναι 571 ώρες και 41 δευτερόλεπτα ή αλλιώς 23 ημέρες και 19 ώρες!
Όπως αναφέρει, το video περιλαμβάνει φωτογραφίες από ένα ταξίδι του στη Χιλή πριν από δύο χρόνια και το δύσκολο μέρος δεν ήταν η δημιουργία του αλλά η συμπίεση του. Δεδομένου ότι το Youtube έχει βάλει όριο 20GB στα videos που ανεβαίνουν σε αυτό, έπρεπε να το μικρύνει αρκετά για να χωρέσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ποιότητα της εικόνας είναι όχι απλώς απαράδεκτη αλλά κυριολεκτικά ανύπαρκτη.
Αν λοιπόν έχετε αρκετό χρόνο για χάσιμο (τουλάχιστον 3 εβδομάδες δηλαδή), τότε μπορείτε να την «απολαύσετε». Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, «ο Chuck Norris έχει ήδη καταφέρει να δει τρεις φορές μέσα σε μόνο μία ημέρα»

Πηγή: proho.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain