Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Logitech Wireless Headset για iPad, iPhone και iPod Touch

Η Logitech προσέθεσε στη λίστα των αξεσουάρ της για tablet, smartphone και συσκευές αναπαραγωγής ήχου το Logitech Wireless Headset, ένα σετ που «ακούει» με Bluetooth, και ιδιαίτερα από iPhone, iPad και iPod Touch, όπως επισημαίνει η κατασκευάστρια εταρεία.

Το Logitech Wireless Headset είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2012 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €59,99.

«Το Logitech Wireless Headset για το iPad, το iPhone, το iPod Touch αλλά και άλλες συσκευές με Bluetooth, προσφέρει ελευθερία κίνησης χωρίς καλώδια ότι κι αν κάνετε με τη συσκευή σας: μια τηλεφωνική κλήση, ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση βίντεο ή απλά παίζοντας.

Τα μεγάφωνα των ακουστικών είναι βελτιστοποιημένα με laser για πλούσιο στερεοφωνικό ήχο χωρίς παραμορφώσεις.

Ακόμη, είτε κάνετε μια βίντεοκλήση μέσω FaceTime ή μια απλή τηλεφωνική κλήση είστε σίγουροι ότι οι συνομιλητές σας θα σας ακούσουν καθαρά, χάρη στο μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Τέλος, η διάρκεια χρήσης φθάνει στις 6 ώρες (ανάλογα τις συνθήκες), μέσω επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, δίνοντας την ευκαιρία για ατελείωτη επικοινωνία, είτε στο σπίτι είτε σε εξωτερικό χώρο.»


Πηγή: in.gr



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain