Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Firefox ESR, νέα έκδοση του browser για επιχειρήσεις




Mozilla αποκάλυψε τα σχέδια της να κυκλοφορήσει ειδική έκδοση του δημοφιλούς browser της,Firefox, προοριζόμενη για χρήση από επιχειρήσεις, οργανισμούς και άλλους φορείς που διαχειρίζονται κεντρικά τους υπολογιστές των εργαζομένων τους.
Η νέα έκδοση θα ονομάζεται Firefox ESR (Extended Support Release) και σε αντίθεση με τις συχνές ανανεώσεις του Firefox που προκαλούν πολύ συχνά προβλήματα σε τέτοιου είδους φορείς, θα ανανεώνεται μόλις μια φορά το χρόνο.
Οι αναβαθμίσεις αυτές θα είναι αρκετές ώστε να εξασφαλίζουν στον browser όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις ασφαλείας, χωρίς να αλλάζουν τη βασική πλατφόρμα του ή αυτή των επεκτάσεων.
Τέλος, η κυκλοφορία του Firefox ESR δε θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση την παραδοσιακή έκδοση του browser, η οποία θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται με κανονικούς ρυθμούς, δηλαδή κάθε έξι περίπου εβδομάδες.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Firefox έχει να αντιμετωπίσει τον Google Chrome -και τα συνεχή updates του- που τον τελευταίο χρόνο ακολουθεί ανοδική πορεία σε βάρος φυσικά των υπολοίπων browsers.




[via techgear.gr]

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain