Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Sharp ICC [4Κ2Κ] LSI Αυτός ευθύνεται για όλα!



Έχουμε ήδη αναφερθεί στην τεχνολογία που εξελίσσει η Sharp σχετικά με τηλεοράσεις 4K2K στις 60 ίντσες [προς το παρόν] με απίστευτη ποιότητα εικόνας σε ότι αφορά στην αληθοφάνεια και την πιστότητα τους...

Το υπεύθυνο ICC LSI είναι αυτό της φωτογραφίας.


Πρόκειται για ένα επίτευγμα της τεχνολογίας τα αποτελέσματα του οποίου τα έχουμε δει από κοντά και έχουμε εκπλαγεί στην κυριολεξία.

Εάν αυτή η τεχνολογία μπει σε εφαρμογή θα ακυρώσει οτιδήποτε υπάρχει. Ειλικρινά, μία φορά εάν δει κανείς την εικόνα που παράγει αυτός ο επεξεργαστής δεν γυρνά στο παρελθόν.

Εικόνα 2D με απίστευτη πιστότητα και υφή 3D. Πρόκειται στην ουσία για έναν επεξεργαστή, στον οποίο έχουν μεταφερθεί στοιχεία του κώδικα με τον οποίο ο εγκέφαλος μας αντιλαμβάνεται το χώρο γύρω μας.

Στο πως δηλαδή  ο εγκέφαλος μας συνθέτει τις εικόνες που βλέπουμε. Στο πως αντιλαμβάνεται το χώρο.

Πόσο συμβάλουν οι παράμετροι του φωτός, των χρωμάτων, του βάθους, της προοπτικής,  της εστίασης και πλήθος άλλων,  όχι μόνο ως χαρακτηριστικά, αλλά και σε επίπεδο μεγεθών.

Οι ιθύνοντες κάνουν λόγο για την κατανόηση του φωτός διέγερσης του εγκεφάλου μας, που ευθύνεται για τα επίπεδα ρεαλισμού της εικόνας.
Θαυμάσια πράγματα...

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain