Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Sharp FanLab: Mια άνευ προηγουμένου έρευνα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρουΚαθαρό συναίσθημα, ιδρώτας στο μέτωπο, οι παλμοί ανεβαίνουν – και ο πυρετός σπάει θερμόμετρα. Ο οπαδοί μια ποδοσφαιρικής ομάδας αισθάνονται διαφορετικά όταν η ομάδα τους κερδίζει, όταν χάνει, ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο.. όταν κυνηγάει το σκορ. Τώρα μετράνε τους φιλάθλους! Παίζει και ο Αντωνίου...Πλήθος συναισθημάτων μέσα σε 90 λεπτά, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού παιχνιδιού και οι φίλαθλοι της κάθε ομάδας αντιδρούν διαφορετικά. Πόσο καλά ξέρουν πραγματικά τη δική τους ομάδα; Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί, οι Έλληνες και οι Πολωνοί; Είναι πραγματικά τόσο εμπνευσμένοι και οι Γερμανοί υποστηρίζουν τη λογική όσο ποτέ; 


ΟΙ Άγγλοι οπαδοί θα κάνει περισσότερα για την επιτυχία της ομάδας τους από τους Ολλανδούς και τους Γάλλους;  Αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσει να λύσει η Sharp κατά τη διάρκεια του Euro 2012 το Καλοκαίρι.

Σε κάθε γήπεδο θα έχει μια νταλίκα-εργαστήριο, Fanlab θα το λέει, όπου θα μετράνε τις αντιδράσεις των φιλάθλων της κάθε χώρας. Χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία και την επιστήμη η Sharp θέλει να κατανοήσει τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη. Σχετικά με τις ελπίδες, τις αντιπαλότητες, τις πεποιθήσεις, τα συναισθήματα και τα πειράγματα τους.

Στο φορτηγό FanLab, ένα κινητό εργαστήριο για να μετρήσει τα συναισθήματα των οπαδών, θα υπάρχουν 16 διαθέσιμες θέσεις για  βιομετρική ανάλυση για να αποκτηθεί μια βαθύτερη κατανόηση του συναισθηματικού κόσμου των οπαδών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μέχρι τον Ιούνιο του 2012, η ​​φορτηγό FanLab της Sharp θα κάνει μια περιοδεία  στην Ευρώπη για περιοδεία πριν φτάσει στην Ουκρανία και την Πολωνία.

Θα χρησιμοποιηθούν νευροεπιστημονικές τεχνικές και χρήση βιομετρικών στοιχείων. Θα βαθμολογήσουν ακόμη και το πάθος των οπαδών

Δείτε το βίντεο για να πιάσετε το νόημα.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain